2018-09-28 16:37:02• hírek • Bede Emőke

Halálra gázoltak egy diáklányt

Fotó: maramedia.ro
Fotó: maramedia.ro

Tragikus baleset történt péntek reggel Máramarosszigeten: egy autóbusz halálta gázolt egy iskolába igyekvő diáklányt -közölte a maramedia.ro hírportál.

A Máramaros Megyei Rendőrség szóvivője elmondta, a 11. osztályos lány épp azon a buszon utazott, mely néhány pillanattal később elgázolta. A rendőrségi jelentés szerint az autóbusz megállt, hogy utasai leszállhassanak, majd újra elindult. Néhány méter megtétele után elérkezett a Dragos Voda és a Iuliu Maniu utcák kereszteződéséhez, ahol jobbra fordult. Ebben a pillanatban elgázolta az úton áthaladó 17 éves lányt, aki nem nézett szét, mielőtt lelépett volna a gyalogátkelővel amúgy sem rendelkező útra, mi több, a szemtanúk és a sürgősségi osztály dolgozói is azt vallották, a baleset pillanatában fülhallgatójával zenét hallgatott, így nem is észlelhette, hogy közeledik a busz.


A Felsőróna és Máramarossziget között közlekedő busz elgázolta a lányt, életét már a sürgősségi osztályon sem tudták megmenteni. A sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ennek eredménye negatív lett. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: